Spinazie dip

    Spinazie dip

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijk voorgerecht of hapje voor de kerstborrel of een ander feestje. Spinazie, artisjokharten, paprika room en Parmezaanse kaas worden gemengd en in de oven verwarmd voor een heerlijke warme dip. Serveer met crackers of stokbrood.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 300 gr gehakte spinazie uit de diepvries, ontdooid en uitgelekt
    • 75 gr rode paprika, in blokjes
    • 1 eetlepel fijngesneden knoflook
    • 1 potje artisjokharten, uitgelekt en gepureerd
    • 115 gr zure room
    • 40 gr Parmezaanse kaas, geraspt
    • zout en peper, naar smaak
    • 60 ml slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm de oven voor op 175°C.
    2. Meng spinazie, paprika, knoflook, artisjok, zure room en Parmezaanse kaas in een grote kom. Breng op smaak met zout en peper. Voeg slagroom toe tot je de juiste dikte hebt om te dippen. Schep in een ovenschaal van 1 liter.
    3. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de dip begint te bubbelen. Serveer met crackers.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren