Kruidige pompoenpap

    (147)

    Een stevige havermoutpap met de smaak van de herfst in de vorm van pompoenpuree en speculaaskruiden. Een voedzaam en heerlijk begin van de dag! Bekijk de video van dit recept.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 80 gr snelkokende havermout
    • 180 ml melk, of meer indien nodig
    • 125 gr pompoen, gekookt en gepureerd
    • 1/4 theelepel pumpkin pie spice, of speculaaskruiden
    • 1 theelepel kaneelsuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:8min 

    1. Meng havermout en melk in een kom en verwarm 1-2 minuten in de magnetron, roer 1 keer door. Voeg meer melk toe indien nodig en verwarm nog 30 sec. Roer de pompoenpuree, speculaaskruiden en kaneelsuiker erdoor. Verwarm goed door en serveer.

    Ingrediënten

    Pumpkin pie spice is een combinatie van kaneel, nootmuskaat, gember en kruidnagel, je kunt dit in speciaalzaken kopen, of gebruik als alternatief speculaaskruiden, of een snufje van elk van de genoemde specerijen.

    Video

    Kruidige pompoenpap
    Kruidige pompoenpap

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (147)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren