Vleesrol met gehakt

    Gevulde rollade van gehakt, ham, kaas en spinazie, omwikkeld met spek.


    21 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 kilo gehakt
    • 2 eieren
    • 1 kop paneermeel
    • 2 theelepels zout
    • 1 theelepel peper
    • 1 eetlepel knoflookpoeder
    • 100 gr plakken ham
    • 100 gr plakken kaas
    • 80 gr rauwe spinazie
    • 200 gr plakjes ontbijtspek
    • Bakplaat
    • Aluminiumfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:45min 

    1. Oven voorverwarmen op 260°C, Gehakt, eieren, paneermeel, zout, peper knoflookpoeder goed mengen.
    2. Aluminiumfolie op bakplaat leggen, gehaktmengsel erop uitspreiden. Plakken ham erop leggen, plakken kaas erop leggen. Dan bedekken met spinazie.
    3. Dan vleesrol met behulp van het aluminiumfolie oprollen, en uitrollen zodat je een vleesrol overhoudt. Zijkanten dichtmaken en even aan de kant leggen.
    4. Aluminiumfolie beleggen met plakjes ontbijtspek Vleesrol daarop en met behulp van het aluminiumfolie oprollen.
    5. Bak de gehaktrollade 25 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren