Pangasius met citroenpeper

    (70)

    Gepaneerde pangasiusfilets me citroenpeper, in de pan gebakken. Een heerlijk knapperig visje!


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 190 gr bloem
    • 70 gr maismeel
    • 1 eetlepel citroenpeper
    • 4 eieren
    • 6 (170 gr) pangasiusfilets
    • 50 gr margarine

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:40min 

    1. Meng bloem, maismeel en citroenpeper in een kom. Klop in een andere kom de eieren los.
    2. Smelt de margarine in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
    3. Dip een voor een de visfilets eerst door het ei en dan door het meelmengsel. Bak in de hete boter, draai een keer om, tot beide kanten bruin zijn. Laat iets uitlekken op keukenpapier en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (70)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Meer collecties