Witte chocolade fudge

    (122)
    1 uur 25 minuten

    Dit is de droom van elke witte chocolade liefhebber! Romige, zoete fudge met pecannoten. Serveer samen met traditionele chocoladefudge voor een mooie presentatie!


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 40 

    • 225 gr roomkaas
    • 480 gr poedersuiker
    • 1½ theelepel vanille extract
    • 335 gr witte chocolade, fijngehakt
    • 80 gr pecannoten, gehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1uur  ›  Klaar in:1uur25min 

    1. Vet een vierkanten bakvorm van 20 cm in. Zet opzij.
    2. Klop roomkaas, suiker en vanille samen in een kom.
    3. Smelt de witte chocolade au bain marie (in een kom op een pan met licht kokend water). Roer tot het gesmolten is en glad.
    4. Schep de witte chocolade en pecannoten door het roomkaasmengsel. Verdeel over de ingevette bakvorm. Zet 1 uur in de koelkast, snij dan in vierkantjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (122)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren