Gevulde bleekselderij met Gorgonzola en walnoten

    (1)

    Stengels bleekselderij worden gevuld met een vulling van Gorgonzola, mascarpone, slagroom en walnoot. Heerlijk hapje!


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 60 gr Gorgonzola
    • 30 gr mascarpone of roomkaas
    • 1-2 eetlepels slagroom of melk
    • 1 eetlepel gehakte walnoten, plus extra om te versieren
    • 1 bos bleekselderij, stengels schoongemaakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Klaar in:20min 

    1. Meng de Gorgonzola met mascarpone en een klein beetje melk of slagroom. Je kunt dit ook in de keukenmachine doen.
    2. Hak de walnoten fijn en meng die door het kaasmengsel.
    3. Snij de stengels bleekselderij in stukjes van 4 cm en vul ze met het kaasmengsel. Garneer met een stukje walnoot. Serveer met toast of stokbrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren