Engelse trifle (eenvoudige versie)

    2 uur 20 minuten

    Tijdens mijn verblijf als mother's help verschillende malen gegeten bij de Spaans/Engelse familie, waar ik verbleef in 1964-65. Makkelijk en lekker.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 liter zelfgekookte custard
    • lange vingers of cake voor een bodem
    • 1 blikje mandarijntjes + het sap
    • evt. scheutje Grand Marnier
    • handvol cranberry's gezoet
    • geklopte slagroom

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Extra tijd: 2uur rusten  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Kook 1 liter custard, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Week de lange vingers of cake alvast in het mandarijnensap met eventueel een scheutje Grand Marnier.
    3. Leg de lange vingers of cake in een mooie schaal. Schik de mandarijntjes op de lange vingers.
    4. Giet de enigszins afgekoelde custard met een handvol gezoete cranberry's erover.
    5. Laten rusten en daarna voor het opdienen de slagroom erop spuiten.
    6. Afwerken met wat achtergehouden mandarijntjes of andere vruchten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren