Salade met brie, sinaasappel en pecannoten

    Deze salade is heerlijk in de winter, maar kan ook op andere momenten. Rucola of gemengde sla wordt belegd met stukjes brie, pecannoten en plakjes sinaasappel.

    stroopwafel

    Washington, Verenigde Staten
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 100 gr rucola of gemengde sla
    • 1 (bloed)sinaasappel
    • 1 eetlepel vers sinaasappelsap
    • 2 eetlepels olijfolie
    • peper en zout naar smaak
    • 50 gr brie (of naar smaak), in blokjes
    • handvol pecannoten (of walnoten)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Doe de sla in een grote kom. Snij 1/4 van de sinaasappel en pers dit uit. Snij de schil van de rest van de sinaasappel en snij dan in dunne plakken.
    2. Meng sinaasappelsap met olijfolie (naar smaak) en bestrooi met peper en zout. Meng de dressing door de salade.
    3. Voeg de brie, pecannoten en plakjes sinaasappel toe aan de salade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren