Eigen gehaktbal

    (1)
    35 minuten

    Ik heb deze gehaktballen gemaakt op basis van een ander recept, ik heb het alleen een beetje veranderd. Hopelijk vinden jullie het lekker.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 ui, fijngesneden
    • 500 gr half om half gehakt
    • 3 beschuitjes, fijngemalen
    • 1 ei
    • 1 eetlepel mosterd
    • Scheutje ketjap
    • Zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Snij de ui in piepkleine blokjes en gooi ze in een kom. Voeg het gehakt toe aan de kom. Pak dan de 3 beschuitjes en maak ze super fijn boven de kom. Doe nu het ei, mosterd, ketjap en zout erbij. Kneed het mengsel en maak er gehaktballen van.
    2. Leg de gehaktballen in een pan met een flinke klont boter en bak ze rondom bruin aan. Zet het vuur lager en laat zachtjes sudderen tot de gehaktballen gaar zijn, in ongeveer 15-20 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    1

    Super recept  -  28 jan 2017

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren