Roerei met kreeft

    Heerlijke roereieren met stukjes kreeft voor een bijzonder brunchgerecht!


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 eieren
    • 1/2 theelepel verse dragon, fijngehakt
    • 110 gr gaar kreeftvlees, in stukjes
    • snufje cayennepeper
    • 2 eetlepels boter
    • snufje zout en peper, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop de eieren los met de dragon. Zet opzij.
    2. Bestrooi de stukjes kreeft met cayennepeper.
    3. Smelt de boter in een pan met anti-aanbaklaag op laag vuur. Voeg kreeft toe; roerbak tot het warm is, 2-4 minuten. Roer het eimengsel erdoor, zet het vuur op medium en roerbak tot de eieren bijna stevig zijn, 3-4 minuten.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties