Hartige muffins met quinoa

    Hartige muffins met quinoa

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    Maak dit als eerste!

    Deze ontbijtmuffins zitten vol proteïne, zijn glutenvrij, gemaakt van quinia, champignons en feta en kun je warm of koud eten.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 6 muffins

    • 185 gr gekookte quinia
    • 3 grote eieren, losgeklopt
    • 40 gr feta kaas, verkruimeld
    • 25 gr champignons, in plakjes
    • 40 gr ui, fijngehakt
    • 1/2 theelepel gedroogde tijm
    • zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet 6 bakjes van een muffinbakblik in.
    2. Klop eieren, quinoa, feta, champignons, ui, tijm, zout en peper samen in een grote kom. Schep het mengsel in de 6 vormpjes tot ongeveer half vol.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot de randjes bruin worden en de bovenkanten stevig zijn, in 20-30 minuten.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren