Hartige muffins met quinoa

    Hartige muffins met quinoa

    Foto recept: Hartige muffins met quinoa
    7

    Hartige muffins met quinoa

    (39)
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze ontbijtmuffins zitten vol proteïne, zijn glutenvrij, gemaakt van quinia, champignons en feta en kun je warm of koud eten.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 6 muffins

    • 185 gr gekookte quinia
    • 3 grote eieren, losgeklopt
    • 40 gr feta kaas, verkruimeld
    • 25 gr champignons, in plakjes
    • 40 gr ui, fijngehakt
    • 1/2 theelepel gedroogde tijm
    • zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet 6 bakjes van een muffinbakblik in.
    2. Klop eieren, quinoa, feta, champignons, ui, tijm, zout en peper samen in een grote kom. Schep het mengsel in de 6 vormpjes tot ongeveer half vol.
    3. Bak in de voorverwarmde oven tot de randjes bruin worden en de bovenkanten stevig zijn, in 20-30 minuten.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (39)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren