Kaas met sinaasappel en olijfolie

    Kaas met sinaasappel en olijfolie

    15keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een fruitige toets aan een snel en lekker aperitiefhapje.

    Estelle Brussel, België

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr verse kaas (geitenkaas of feta)
    • 2 sinaasappels
    • Olijfolie
    • Lente-ui

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Snij 250 gr verse kaas in fijne sneden.
    2. Snij de sinaasappels in plakjes en haal de schil helemaal weg.
    3. Leg op elk plakje sinaasappel een plakje kaas.
    4. Kruid met peper uit de molen.
    5. Werk af met een likje olijfolie en lente-ui.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren