Makkelijke aloo gobi masala

    • < />
    • < />
    • < />

    Makkelijke aloo gobi masala

    Makkelijke aloo gobi masala

    (51)
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Traditionele Indiase curry met bloemkool en aardappel, recept van mijn moeder. We aten dit heel vaak. We voegen er ook wel eens doperwten aan toe.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bloemkool, in kleine roosjes
    • 3 aardappels, geschild en in kleine blokjes
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 theelepel komijnzaadjes
    • 2 tomaten, in blokjes
    • 1 ui, fijngesneden
    • 1 theelepel zout
    • 1 theelepel currypoeder of kerriepoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Doe de bloemkool in een grote magnetronbestendige schaal; kook 3 minuten op hoog. Doe de bloemkool in een andere kom en zet apart. Verwarm nu de aardappels 4 minuten in de schaal. Meng met de bloemkool.
    2. Verhit olijfolie en komijnzaadjes in een grote koekenpan op middelhoog vuur tot de komijnzaadjes opzwellen en goudbruin worden; voeg de ui toe en bak 3 minuten. Voeg de tomaten en roerbak nog eens 3 minuten. Schep de bloemkool en aardappel door het mengsel. Breng op smaak met kerrie en zout. Warm nog 3-5 minuten goed door.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (51)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren