Romige pasta met zalm

    (1)

    Een heerlijke pasta met blokjes zalm en een romig sausje.

    Lisannevedder

    Noord-Holland, Nederland
    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr penne pasta
    • Zout, naar smaak
    • 2 eetlepels vloeibare margarine
    • 1 ui, fijngesneden
    • 4 knoflookteentjes
    • 250 gr champignons, gesneden
    • 500 ml melk
    • Zakje macaroni carbonara van Knorr
    • 150 gr zalm, in blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de penne zoals op de verpakking staat. (Voeg evt wat zout toe).
    2. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een pan en bak hierin de uien, knoflook en champignons.
    3. Voeg 500 ml melk en de inhoud van het zakje Knorr toe. Breng het geheel al roerend aan de kook.
    4. Voeg de zalm (in blokjes) toe en laat het 2-3 min zachtjes doorkoken.
    5. Voeg de gekookte penne toe aan de saus en roer het geheel goed door elkaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren