Frambozen-cheesecake wentelteefjes

    (126)

    Een heel speciaal weekendontbijtje of brunch! Een vulling van roomkaas en frambozen wordt tussen twee boterhammen gesmeerd en dan als wentelteefjes gebakken. Ook leuk voor moederdag! Bekijk ook de video van dit recept.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 240 ml melk
    • 2 eetlepels vanille extract
    • 200 gr suiker
    • 2 eetlepels kaneel
    • 4 eieren, losgeklopt
    • 240 gr frambozenpuree of -jam
    • 110 gr roomkaas, zacht
    • 12 dikke plakken witbrood
    • boter, om in te bakken
    • poedersuiker, om te serveren
    • nootmuskaat, om te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:30min 

    1. Klop de melk, vanille, suiker en kaneel door de losgeklopte eieren tot het goed gemengd is. Zet opzij.
    2. In een andere kom mix je de frambozenpuree met de roomkaas tot het glad is. Besmeer 6 boterhammen met het mengsel en leg de andere boterhammen bovenop.
    3. Smelt een klontje boter in een grote koekenpan. Dip het brood in het eimengsel, zorg dat ze goed bedekt zijn met ei. Bak aan beide kanten bruin, in ongeveer 5 minuten.
    4. Serveer met poedersuiker en nootmuskaat. Serveer direct.

    Video

    Frambozen-cheesecake wentelteefjes
    Frambozen-cheesecake wentelteefjes

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (126)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren