Egg bhurji (Indiase roereieren)

    (4)

    Egg bhurji is roerei op smaak gebracht met garam masala, kurkuma en gemalen koriander en is een Indiaas geïnspireerde manier om eieren als ontbijt te eten. Lekker met naan of pitabrood.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 60 ml plantaardige olie
    • 1 theelepel garam masala
    • 1 theelepel gemalen kurkuma
    • 1 theelepel gemalen koriander
    • zout naar smaak
    • 80 gr fijngesneden ui
    • 3 groene pepers, gesneden
    • 2 grote eieren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verhit olie in een pan op medium vuur; voeg garam masala, kurkuma, koriander en zout toe. Roerbak de ui en groene peper in de olie met kruiden tot de ui glazig is, in ongeveer 5 minuten.
    2. Breek de eieren in de pan en breng op smaak met zout; roerbak tot de eieren stevig zijn, ongeveer 5 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren