Gevulde eieren met roomkaas

    Deze variant van gevulde eieren heeft een vulling van roomkaas. Door de toevoeging van zure room krijgt het een romige textuur. Een heerlijk hapje!


    9 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 gevulde eieren

    • 6 eieren, hardgekookt
    • 200 gr roomkaas
    • 3 eetlepels zure room
    • zout en peper, naar smaak
    • paprikapoeder, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Pel de eieren en snij ze doormidden. Haal het eigeel eruit.
    2. Meng het eigeel met roomkaas en zure room; pureer tot het glad is. Breng op smaak met zout en peper.
    3. Vul de eiwithelften met het mengsel. Bestrooi met paprikapoeder en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren