Boterham als vlinder versierd

    (1)

    Deze vlinder boterham is toch onweerstaanbaar? Gemaakt met brood, pindakaas (of amandelboter of hazelnootpasta) en vers fruit.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 boterham
    • Pindakaas, amandelboter of hazelnootpasta
    • 2 aardbeien
    • 1/2 banaan, in plakjes
    • een paar bosbessen
    • 1 rozijn, gehalveerd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Rooster de boterham en besmeer met pindakaas (of ander beleg). Snij diagonaal doormidden.
    2. Leg de plakjes banaan onder elkaar als lijfje in het midden van een bord en versier met bosbessen. Leg voor het gezicht de twee halve rozijnen als ogen op de bovenste banaan en snij twee voelsprieten uit de aardbeien. Leg de twee halve boterhammen als vleugels naast de banaan. Snij de aardbeien in plakjes en beleg hiermee de 'vleugels'. Versier met banaanplakjes en bessen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Meer collecties