Pastasaus met gehakt.

    Heerlijke pastasaus met veel smaak.

    BiancaMolenaar

    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten

    • 500 gram half om half gehakt
    • kruidenmix gehakt: 5 gram zout / halve tl peper / 2 tl uienpoeder/ 2 tl knoflookpoeder /2 tl paprikapoeder/2 tl italiaanse kruidenmix
    • passata pot 700 gram
    • 1 blikje tomatenpuree
    • 125 ml witte wijn
    • 2 el olie
    • 2 teentjes knoflook
    • kruidenmix gehakt: 5 gram zout /halve tl peper/2tl tijm/2 tl oregano/2 tl rozemarijn/2 tl paprikapoeder/snufje cayennepeper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. Maak de kruidenmixen voor het gehakt en de saus.
    2. Snipper de ui en pers de knoflook.
    3. Doe olie in een hapjespan/braadpan en fruit de ui samen met knoflook.
    4. Bak de tomatenpuree even mee.
    5. Doe de wijn erbij en kook deze mee voor een paar minuutjes.
    6. Doe de passata erbij en de kruiden.
    7. Breng dit aan de kook. Laat dit ongeveer een half uur koken op een zacht vuurtje.
    8. Ondertussen meng je het gehakt met de kruidenmix.
    9. Daarna bak je het gehakt rul en gaar in een koekenpan.
    10. Als de saus een half uur gekookt hebt voeg je het gehakt toe en kook deze nog 10 minuten mee op een zacht vuurtje.
    11. Deze saus kan je bij alle soorten pasta eten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)