Goulash (in de slowcooker)

    (1)

    Een heel lekker recept voor de slowcooker


    Antwerpen, België
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten

    • 2 eetl olie
    • 1 grote ui of 2 kleinere, gesnipperd
    • 1 teentje geperste knoflook
    • 2 eetl paprikapoeder (of naar smaak)
    • 400 gr tomatenblokjes uit blik
    • 2 eetl tomatenpuree
    • 1 grote rode paprika, zonder zaad en zaadlijsten, in stukjes
    • 200 gr champions in plakjes
    • 6 dl runderbouillon
    • 1 eetl maizena
    • 1 eetl water
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. Braad het vlees, ui en teentje look in de braadpan van de slowcooker (indien je hier mee kan sauteren) indien niet, gebruik je een gewone pan.
    2. Voeg ook de plakjes champions and de stukjes paprika toe en braad deze aan.
    3. Plaats nu de sauteerpan in de slowcooker. Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe alsook de runderbouillon.
    4. Voeg daarna alle kruiden toe naar smaak alsook de maizena die je hebt opgelost in het water.
    5. Zet de slowcooker op 7 uur slow.
    6. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    750 gr stoofvlees bij ingrediënten toevoegen aub  -  06 mrt 2018