Bloemkool met romige mosterd-kaassaus

    (176)
    20 minuten

    Dit eenvoudige recept is een bijgerecht dat het hele gezin heerlijk zal vinden.


    165 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bloemkool, in roosjes
    • 100 ml mayonaise
    • 4 eetlepels Franse mosterd
    • 100 g geraspte rijpe cheddar

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe de bloemkoolroosjes in een grote glazen schaal en bedek met huishoudfolie. Prik een paar gaatjes in het folie met een mes. Kook dit 5 tot 7 minuten in de magnetron, tot het gaar is.
    2. Meng in een beker of kleine kom de mayonaise met de Dijon mosterd, Besmeer hiermee de bovenkant van de bloemkool. Strooi geraspte kaas eroverheen. Zet weer in de magnetron en kook ongeveer 2 minuten, tot de kaas is gesmolten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (176)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    berts
    van
    0

    Wil je iets verbluffends! Moet je dit doen. Een eetlepel mosterd volstaat ook.. Laat de bloemkool heel, gave presentatie.  -  22 nov 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren