Boter-roomglazuur

    (1477)

    Een makkelijke manier om ei-vrij glazuur te maken die het goed doet als garnering op verjaardagscake. Als je wilt dat je botercrème een kleurtje heeft, gebruik dan kleurpasta. Als je vloeibaar kleurmiddel gebruikt, moet je wellicht meer poedersuiker toevoegen. Bekijk ook de video van dit recept!


    1289 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 250 gr boter, zacht
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 600 gr poedersuiker
    • 2 eetlepels melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop in een grote kom de boter en vanille zacht. Meng de suiker erdoor, een kwart per keer, en roer goed door na elke toevoeging. Klop de melk erdoor en blijf mixen tot het licht en luchtig is. Bedek het glazuur tot je klaar bent om te garneren.

    Video

    Boterroomglazuur
    Boterroomglazuur

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1477)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren