Mexicaanse rijst

    (5)
    35 minuten

    Een authentiek recept voor Mexicaanse rijst en uitstekend te combineren met geroosterde groenten of vlees.


    163 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 2 eetlepels plantaardige olie
    • 350 gr langkorrelige rijst
    • 225 gr gezeefde tomaten
    • 1 theelepel fijngehakte knoflook
    • 1/4 theelepel zout
    • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 1 theelepel gemalen komijn
    • 950 ml water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. In een middelgrote sauspan de plantaardige olie op een middelhoog vuur verhitten. Gedurende ong. 5 minuten de rijst in de olie bakken, regelmatig roeren.
    2. Zet het vuur laag en roer passata, knoflook, zout, peper en komijn erdoor. Water toevoegen. Afdekken en gedurende ong. 20 minuten laten koken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (5)

    Beoordelingen in het Nederlands (4)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren