Aspergekip

    Aspergekip

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    De kipfilet wordt gedrenkt in een witte wijn met kruiden, vervolgens gegrild en opgediend met gestoomde asperges met Hollandaise saus.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 kipfilets
    • 125 ml witte wijn, bijv. Chardonnay
    • 1 theelepel gedroogde dragon
    • 1 pakje Hollandaise sausmix
    • 16 verse gestoomde asperges
    • 115 gr cheddar, geraspt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:30min 

    1. Voor de marinade: de kip in een glazen of metalen kom overgieten met witte wijn en bestrooien met dragon. Afdekken en 2 uur in de koelkast laten marineren.
    2. De oven op grillstand voorverwarmen.
    3. De kip uit de schaal halen en overbodige marinade verwijderen. Ong. 25 minuten roosteren tot het vlees gaar is en het vleessap helder.
    4. Intussen de Hollandaisesaus volgens de gebruiksaanwijzing bereiden. Als de kip gaar is 4 asperges over elke kipfilet leggen en naar smaak saus erover gieten. Bestrooien met kaas en opdienen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    jopie
    van
    0

    is niet vegetarisch!!! - 01 dec 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren