Crostini met pecorini en tijm

    Crostini met pecorini en tijm

    29keer bewaard
    15min


    30 personen hebben dit gemaakt

    Deze kleine geroosterde plakjes baguette zijn een makkelijk en heerlijk hapje. Gebruik parmezaanse kaas in plaats van pecorini indien gewenst.

    Ingrediënten
    Porties: 9 

    • 150g geraspte Pecorino Romano kaas
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1 eetlepel gehakte verse tijmblaadjes
    • 1 pakje (200 gr) roomkaas, op kamertemperatuur
    • 1 baguette

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Verhit de grill. Snij baguette in plakjes van 1 cm. Leg de plakjes op een bakplaat. Rooster ze onder de grill, 1 minuut per kant, tot beide kanten licht geroosterd zijn.
    2. Meng in een kom de pecorini, knoflook, tijm en roomkaas. Smeer het mengsel op de plakjes baguette. Grill nog eens 3 minuten, tot de kaas is gesmolten.

    Video

    Bekijk ook onze video van een recept voor klassieke bruschetta, met tomaten en basilicum. Klik hier voor de video!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    1

    heerlijk bij de borrel of een uiensoepje - 01 nov 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren