Asperges met Amandel en Parmezaanse Kaas

    (197)
    12 minuten

    Dit simpele recept maakt van doodgewone asperges een bijgerecht waar iedereen dol op is!


    10 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels boter
    • 500 gr asperges, schoongemaakt
    • 30 gr amandelschilfers
    • 5 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:12min 

    1. In een grote koekenpan op een matig hoog vuur de boter smelten en daarin de asperges onder voortdurend roeren 3 minuten aanbraden. Amandel en Parmezaanse kaas toevoegen en gedurende 3-5 minuten al roerend verder bakken tot de kaas lichtbruin is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (197)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    tiatitia
    van
    2

    Eenvoudig, maar een heerlijke combi!  -  13 mei 2010

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties