Eenvoudige aardappelpannenkoeken

    Eenvoudige aardappelpannenkoeken

    30keer bewaard
    40min


    206 personen hebben dit gemaakt

    Mijn gezin is hier dol op als bijgerecht of tijdens een zondagse brunch. Heerlijk met een lepel appelmoes of zure room met lente-ui.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 5 aardappels, geschild en geraspt
    • 2 eieren, losgeklopt
    • 1 ui, fijngesneden
    • 3 eetlepels bloem
    • zout en peper naar smaak
    • 3 eetlepels plantaardige olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. In een grote kom aardappels, eieren, ui, bloem, zout en peper vermengen.
    2. In een grote koekenpan op een matig hoog vuur de olie verhitten. Grote lepels aardappelbeslag in de pan scheppen en met een spatel licht aandrukken. In ong. 4 minuten per kant goudbruin bakken. Direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren