Eenvoudige aardappelpannenkoeken

    (218)

    Mijn gezin is hier dol op als bijgerecht of tijdens een zondagse brunch. Heerlijk met een lepel appelmoes of zure room met lente-ui.


    213 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 5 aardappels, geschild en geraspt
    • 2 eieren, losgeklopt
    • 1 ui, fijngesneden
    • 3 eetlepels bloem
    • zout en peper naar smaak
    • 3 eetlepels plantaardige olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. In een grote kom aardappels, eieren, ui, bloem, zout en peper vermengen.
    2. In een grote koekenpan op een matig hoog vuur de olie verhitten. Grote lepels aardappelbeslag in de pan scheppen en met een spatel licht aandrukken. In ong. 4 minuten per kant goudbruin bakken. Direct serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (218)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties