Gekruide peren en granaatappel

    Gekruide peren en granaatappel

    15keer bewaard
    1uur10min


    93 personen hebben dit gemaakt

    Een eenvoudig en gezond recept van winterfruit. Met crème fraiche of meringues maakt u er een feestelijke traktatie van.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 peren, geschild, geboord en in partjes
    • 1 granaatappel, zaad verwijderd
    • 1 eetlepel vers citroensap
    • 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker
    • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
    • 1/2 theelepel kaneelpoeder
    • 2 eetlepels vers gehakte amandelen (eventueel)
    • 4 takjes verse munt ter garnering (eventueel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 1uur  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Leg de partjes peer met zaad van granaatappel in een kom. Citroensap erdoor scheppen. Basterdsuiker, nootmuskaat en kaneel in een kopje vermengen en door het fruit scheppen. Afdekken en minstens 1 uur in de koelkast zetten zodat de smaken vermengen. Serveren in individuele kommetjes en garneren met een handje amandelen en een takje munt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren