Gestoomde kreeftenstaart

    Gestoomde kreeftenstaart

    1keer bewaard
    10min


    110 personen hebben dit gemaakt

    Dit basisrecept voor gestoomde kreeftenstaart is de beste manier om telkens weer een perfecte kreeft te bereiden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 eetlepel zeezout
    • 4 (175 gr) kreeftenstaarten
    • 125g boter, gesmolten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:10min 

    1. Een grote pan met ong. 2,5 cm water vullen en aan de kook brengen. Zout toevoegen en het stoommandje met kreeft in de pan zetten zodat tot net boven de waterrand reikt. De pan sluiten en 8 minuten stomen. Niet stiekem kijken. Serveren met gesmolten boter.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren