Knoflookasperges met limoen

    Knoflookasperges met limoen

    Foto recept: Knoflookasperges met limoen
    8

    Knoflookasperges met limoen

    (216)
    25min


    208 personen hebben dit gemaakt

    Deze frisse aspergeschotel is altijd een succes.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 klontje boter
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1 middelgroot sjalotje, fijngesneden
    • 1 bosje verse asperges, getrimd
    • 1/4 limoen, geperst
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een grote koekenpan op een middelhoog vuur de boter in olijfolie laten smelten. Knoflook en sjalot erdoor roeren en 1-2 minuten bakken. Asperges erdoor roeren en in ong. 5 minuten gaar bakken. De limoen over de hete asperges uitknijpen en op smaak brengen met zout en peper. Over een serveerschaal verdelen en garneren met partjes limoen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (216)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren