Knoflookasperges met limoen

    (218)

    Deze frisse aspergeschotel is altijd een succes.


    208 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 klontje boter
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1 middelgroot sjalotje, fijngesneden
    • 1 bosje verse asperges, getrimd
    • 1/4 limoen, geperst
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een grote koekenpan op een middelhoog vuur de boter in olijfolie laten smelten. Knoflook en sjalot erdoor roeren en 1-2 minuten bakken. Asperges erdoor roeren en in ong. 5 minuten gaar bakken. De limoen over de hete asperges uitknijpen en op smaak brengen met zout en peper. Over een serveerschaal verdelen en garneren met partjes limoen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (218)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren