Makkelijke digestive taartbodem

    Makkelijke digestive taartbodem

    13keer bewaard
    13min


    114 personen hebben dit gemaakt

    Gebruik dit makkelijke recept voor elk moment dat je een stevige digestive bodem voor een cheesecake of ander taart nodig hebt.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 225g digestive biscuits, verkruimeld
    • 60g boter, gesmolten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:13min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. Mix in een middelgrote kom de koekkruimels en de gesmolten boter. Doe de mix in een 23cm taartvorm en druk stevig aan op de bodem en zijkanten van de vorm.
    3. Bak dit 8 minuten in een voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren