Romige tomatenfettuccine

    Romige tomatenfettuccine

    21keer bewaard
    12min


    75 personen hebben dit gemaakt

    Een verbazend eenvoudig en snel pastagerecht dat zowel lekker als goedkoop is.

    Ingrediënten
    Porties: 7 

    • 1 pak (500 gr) fettuccine
    • 125 gr diepvrieserwten
    • 1 (400g) blikje tomatenblokjes
    • 250 ml vetarme zure room
    • 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:12min 

    1. De pasta in een grote pan kokend water beetgaar koken. De erwten net voor het einde van de kooktijd toevoegen. Afgieten.
    2. In een lege pan tomaat, zure room en Parmezaanse kaas mengen. Pasta met erwten toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. Op een lage vlam de saus warm laten worden.

    Tip:

    Als je niet van zure room houdt kan je gewoon halfvolle room gebruiken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    Ik vond het een gemakkelijk recept te maken, zeker als je een avond weg moet en je hebt niet zoveel tijd om te koken - 25 sep 2011

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren