Satijnzachte chocolade glazuur

    (1484)

    Een glanzende chocolade glazuur om cake mee te versieren. Ook erg lekker op donuts.


    1399 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 125g chocolade stukjes of chocolate chips
    • 50g boter
    • 1 eetlepel rietsuikerstroop
    • 1/4 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Zet een kom boven een pan heet (maar niet kokend water). Meng hierin de chocolade, boter en rietsuikerstroop. Roer tot de chocola gesmolten en het mengsel glad is, voeg dan de vanille toe.
    2. Speid de warme glazuur over de bovenkant van een afgekoelde cake, en laat het zo langs de zijkanten afdruppelen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1484)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties