Satijnzachte chocolade glazuur

    Satijnzachte chocolade glazuur

    12keer bewaard
    10min


    1398 personen hebben dit gemaakt

    Een glanzende chocolade glazuur om cake mee te versieren. Ook erg lekker op donuts.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 125g chocolade stukjes of chocolate chips
    • 50g boter
    • 1 eetlepel rietsuikerstroop
    • 1/4 theelepel vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Zet een kom boven een pan heet (maar niet kokend water). Meng hierin de chocolade, boter en rietsuikerstroop. Roer tot de chocola gesmolten en het mengsel glad is, voeg dan de vanille toe.
    2. Speid de warme glazuur over de bovenkant van een afgekoelde cake, en laat het zo langs de zijkanten afdruppelen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren