Guaves en pruimen met vanillesiroop en pistachenoten

    Guaves en pruimen met vanillesiroop en pistachenoten

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    Maak dit als eerste!

    U maakt deze vruchtensalade met ingrediënten uit uw voorraadkast, makkelijk, snel en toch heerlijk.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 425 g pruimen (blik)
    • 425 g halve guaves (blik)
    • 1 theel. vanille-essence
    • 50 g grofgehakte pistachenoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Laat 425 g pruimen (blik) en 425 g halve guaves (blik) uitlekken boven een vrij grote pan. Laat de siroop op matig tot hoog vuur in 4-5 min. inkoken tot de helft. Verwijder zo nodig de pitten van de pruimen en verdeel ze over 4 schaaltjes. Voeg de halve guaves toe. Voeg 1 theel. vanille-essence toe aan de siroop en sprenkel die over de vruchten. Strooi er 50 g grofgehakte pistachenoten over en serveer de vruchtenschaaltjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren