Hamburgers met salie en ui

    Hamburgers met salie en ui

    Voeg toe aan favorieten!
    22min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze hamburgers van varkensvlees zijn snel klaar en smaken bijzonder lekker. Laat het vlees goed gaar worden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 g mager varkensgehakt
    • 150 g varkenssaucijzenvlees
    • 1 gesnipperde ui
    • 1 eetl. worcestersaus
    • 2 eetl. fijngesneden salie
    • zout en peper
    • bloem
    • 1-2 eetl. zonnebloemolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. Vermeng 350 g mager varkensgehakt met 150 g varkenssaucijzenvlees, 1 gesnipperde ui, 1 eetl. worcestersaus, 2 eetl. fijngesneden salie en wat zout en peper. Vorm hiervan 4 burgers. Bestuif ze licht met bloem. Verhit 1-2 eetl. zonnebloemolie in een koekenpan met zware bodem en bak hierin de burgers 10-12 min. op matig tot hoog vuur; keer ze halverwege. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en serveer ze in broodjes met koolsla en appelringen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren