Hamburgers met salie en ui

    Deze hamburgers van varkensvlees zijn snel klaar en smaken bijzonder lekker. Laat het vlees goed gaar worden.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 g mager varkensgehakt
    • 150 g varkenssaucijzenvlees
    • 1 gesnipperde ui
    • 1 eetl. worcestersaus
    • 2 eetl. fijngesneden salie
    • zout en peper
    • bloem
    • 1-2 eetl. zonnebloemolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. Vermeng 350 g mager varkensgehakt met 150 g varkenssaucijzenvlees, 1 gesnipperde ui, 1 eetl. worcestersaus, 2 eetl. fijngesneden salie en wat zout en peper. Vorm hiervan 4 burgers. Bestuif ze licht met bloem. Verhit 1-2 eetl. zonnebloemolie in een koekenpan met zware bodem en bak hierin de burgers 10-12 min. op matig tot hoog vuur; keer ze halverwege. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en serveer ze in broodjes met koolsla en appelringen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties