Bananen van de barbecue

    Bananen van de barbecue

    22keer bewaard
    16min


    103 personen hebben dit gemaakt

    Stukken banaan gedrenkt in citroensap en met een laagje basterdsuiker en kaneel. Blijf er even bij als ze op de barbecue liggen. U kunt ze ook in de koekenpan bereiden met wat gesmolten boter.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 bananen
    • 1 eetlepel citroensap
    • 175 gr donkerbruine basterdsuiker
    • 1 theelepel kaneelpoeder
    • vanille-ijs

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:16min 

    1. De barbecue niet te heet laten worden.
    2. De bananen over de lengte halveren, vervolgens over de breedte. Met citroensap besprenkelen. In een kopje basterdsuiker en kaneel mengen en daarin de stukken banaan een suiker/kaneellaagje geven.
    3. Het barbecuerooster licht met olie invetten. De bananen op het rooster leggen en 3 minuten per kant roosteren. Serveren in een dessertkom met vanille-ijs en gegarneerd met de resterende mix van kaneel en suiker.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren