Kerstomaatjessaus met ansjovis

    Kerstomaatjessaus met ansjovis

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    Maak dit als eerste!

    Een snelle en simpele saus voor pasta en noedels van kerstomaatjes en ansjovis.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 g farfalle
    • 1 blikje ansjovis op olie
    • 250 g kerstomaatjes
    • 2 tenen knoflook
    • peper of chilivlokken
    • 2 eetl. fijngesneden peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Kook 350 g farfalle in een pan met licht gezouten, kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
    2. Verwarm intussen 1 blikje ansjovis op olie (uitgelekt), 250 g kerstomaatjes (gehalveerd) en 2 uitgeperste tenen knoflook 3-4 min. in een koekenpan met antiaanbaklaag. Prak hierbij de ansjovis voorzichtig.
    3. Voeg flink veel peper of chilivlokken toe, plus 2 eetl. fijngesneden peterselie. Schep de warme pasta hiermee om.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren