Kerstomaatjessaus met ansjovis

    Kerstomaatjessaus met ansjovis

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    Maak dit als eerste!

    Een snelle en simpele saus voor pasta en noedels van kerstomaatjes en ansjovis.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 350 g farfalle
    • 1 blikje ansjovis op olie
    • 250 g kerstomaatjes
    • 2 tenen knoflook
    • peper of chilivlokken
    • 2 eetl. fijngesneden peterselie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Kook 350 g farfalle in een pan met licht gezouten, kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
    2. Verwarm intussen 1 blikje ansjovis op olie (uitgelekt), 250 g kerstomaatjes (gehalveerd) en 2 uitgeperste tenen knoflook 3-4 min. in een koekenpan met antiaanbaklaag. Prak hierbij de ansjovis voorzichtig.
    3. Voeg flink veel peper of chilivlokken toe, plus 2 eetl. fijngesneden peterselie. Schep de warme pasta hiermee om.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren