Chocolade saus

    Chocolade saus

    3keer bewaard
    6min


    Maak dit als eerste!

    Een heerlijke chocoladesaus voor over gekocht of zelfgemaakt ijs.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 6 eetl. golden syrup
    • 150 g pure chocolade

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 3min  ›  Bereiding: 3min  ›  Klaar in:6min 

    1. Verwarm 6 eetl. golden syrup en 150 g pure chocolade (in stukjes) in een pannetje op matig vuur en roer tot de chocolade gesmolten is. Deze saus is heerlijk over ijs, pannenkoeken of fruit.

    … of probeer dit

    Roer 2½ dl slagroom door deze saus en houd hem warm boven een rechaud of spiritusbrander. Serveer hierbij koekjes, reepjes cake, marshmallows en stukjes fruit om erin te dippen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren