Basilicum Roui

    (18)

    Uit te spreken als 'Roe-ie': een heerlijk zomers voorgerecht. Basilicum en tomaat worden gekruid met groene chilipeper, knoflook en zeezout. Te serveren met sneetjes geroosterd stokbrood of stukjes pita.


    19 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 grote bos verse basilicum, zeer fijngesneden
    • 2 kleine tomaten, zeer fijngesneden
    • 150 gr paneermeel
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 groene chilipeper, ontlijst en zeer fijngesneden
    • 1 theelepel zeezout
    • 6-8 eetlepels olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een middelgrote kom basilicum, tomaat, paneermeel, knoflook, chilipeper, zeezout en olijfolie mengen. Afdekken en een nacht in de koelkast laten staan. Serveren met een krokant broodje, pita of chips.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (18)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren