Basilicum Roui

    Basilicum Roui

    4keer bewaard
    15min


    19 personen hebben dit gemaakt

    Uit te spreken als 'Roe-ie': een heerlijk zomers voorgerecht. Basilicum en tomaat worden gekruid met groene chilipeper, knoflook en zeezout. Te serveren met sneetjes geroosterd stokbrood of stukjes pita.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 grote bos verse basilicum, zeer fijngesneden
    • 2 kleine tomaten, zeer fijngesneden
    • 150 gr paneermeel
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 groene chilipeper, ontlijst en zeer fijngesneden
    • 1 theelepel zeezout
    • 6-8 eetlepels olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een middelgrote kom basilicum, tomaat, paneermeel, knoflook, chilipeper, zeezout en olijfolie mengen. Afdekken en een nacht in de koelkast laten staan. Serveren met een krokant broodje, pita of chips.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren