Basilicumkip met vermicelli

    Basilicumkip met vermicelli

    19keer bewaard
    35min


    1139 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke maaltijd voor een regenachtige avond. En lekker snel te bereiden. Voor liefhebbers van wat pit kunnen gemalen chilipepers toegevoegd worden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr vermicelli pasta
    • 1 dessertlepel olijfolie
    • 1 kleine ui, zeer fijngesneden
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 2 blikjes (400 gr) tomaatblokjes
    • 4 kipfilets, gekookt en in stukjes
    • 1 klein bosje verse bascilicum, fingesneden
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 gedroogde, gemalen rode chilipeper (eventueel)
    • 4 eetlepels Parmezaanse kaas, vers geraspt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. De pasta volgens de gebruiksaanwijzing bereiden. Afgieten en apart zetten.
    2. In een grote koekenpan op een matig hoog vuur de olie verhitten. Ui en knoflook sauteren. Tomaat, kip, basilicum, zout en chilipepers toevoegen. Vuur middelhoog zetten en pan afdekken. Ong. 5 minuten onder frequent roeren laten sudderen.
    3. De saus door de pasta scheppen en opwarmen. Serveren met Parmezaanse kaas.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren