Aardbeientaartjes met kiwi

    (17)

    Geglaceerde aardbeien op mini-taartbodem afgemaakt met kiwisaus en slagroom. Deze taartjes zijn heel eenvoudig te bereiden, maar zien er prachtig uit.


    13 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • Deeg
    • 1 ei
    • 1 dessertlepel water
    • 2 pakjes (318 gr) diepvries bladerdeegtaartvormpjes, ontdooid
    • Aardbeienvulling
    • 5 eetlepels aardbeienjam
    • 2 bakjes verse aardbeien, in plakjes
    • Kiwisaus
    • 4 kiwi's, geschild en zaad verwijderd
    • 2 el honing
    • Topping
    • 125 ml extra dikke room (vetgehalte 50%)
    • 1 dessertlepel poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:55min 

    1. In een kom ei en water opkloppen. De taartvormpjes van bladerdeeg met het eimengsel insmeren en de bodempjes volgens de gebruiksaanwijzing afbakken.
    2. In een sauspan op een laag vuur de jam smelten. Van het vuur halen en de plakjes aardbei erdoor roeren.
    3. In een keukenmachine kiwi en honing tot een gladde saus mengen. In een grote kom room en suiker tot stijve pieken kloppen.
    4. De taartvormpjes vullen met aardbeien, kiwisaus erover druppelen en afmaken met een schep geslagen room. Serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (17)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren