Aloo Phujia (Indiase aardappelschotel)

    Aloo Phujia (Indiase aardappelschotel)

    33keer bewaard
    30min


    418 personen hebben dit gemaakt

    Een pittige aardappelschotel met ingrediënten die je vast en zeker allemaal in huis hebt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 fijngehakte ui
    • 4 el plantaardige olie
    • 500 gr aardappels, geschild en in blokjes gesneden
    • 1 tl zout
    • 1/2 tl cayennepeper
    • 1/2 tl gemalen kurkuma
    • 1/4 tl gemalen komijnpoeder
    • 2 tomaten, in stukjes gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe een beetje olie in een koekenpan en fruit de ui licht aan.
    2. Voeg het zout, cayennepeper, kurkuma en komijn toe aan de pan en roer door elkaar. Voeg de aardappelstukjes toe en bak het geheel onder af en toe roeren gedurende 10 minuten aan.
    3. Voeg de tomaten toe, dek de pan af en kook het geheel totdat de aardappels zacht zijn, ongeveer 10 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren