Chocolade ganacheglazuur

    Chocolade ganacheglazuur

    10keer bewaard
    25min


    116 personen hebben dit gemaakt

    Een vorstelijk rijke, romige glazuur van pure chocolade.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 200 gr pure chocolade van goede kwaliteit
    • 125 ml extra dikke room (vetgehalte 50%)
    • 50 gr boter
    • 3 eetlepels whisky

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een sauspan op een laag vuur chocolade, room, boter en whisky vermengen en tot een gladde saus roeren. Eventjes laten afkoelen alvorens royaal over de cake of taart te smeren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren