Chocolade ganacheglazuur

    (112)

    Een vorstelijk rijke, romige glazuur van pure chocolade.


    117 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 200 gr pure chocolade van goede kwaliteit
    • 125 ml extra dikke room (vetgehalte 50%)
    • 50 gr boter
    • 3 eetlepels whisky

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:25min 

    1. In een sauspan op een laag vuur chocolade, room, boter en whisky vermengen en tot een gladde saus roeren. Eventjes laten afkoelen alvorens royaal over de cake of taart te smeren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (112)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties