Citroen posset

    (84)

    In deze klassieke pudding worden maar 3 ingrediënten verwerkt. Onverwachte gasten zullen versteld staan!


    90 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 750 ml extra dikke room (vetgehalte 50%)
    • 200 basterdsuiker
    • het sap van 3 citroenen
    • 3 eetlepels extra dikke room om te serveren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een sauspan op een matig hoog vuur 750 ml room en suiker aan de kook brengen en 2-3 minuten laten koken. Citroensap erdoor roeren. In mooie glazen schenken en in de koelkast stevig laten worden (ong. 5 uur). Net voor serveren een scheutje room erover schenken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (84)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren