Bruschetta met geroosterde rode paprika

    Bruschetta met geroosterde rode paprika

    44keer bewaard
    15min


    54 personen hebben dit gemaakt

    Een snel en eenvoudig voorgerecht vol kleur en smaak.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 stokbrood of ciabatta
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 pot geroosterde rode paprika, fijngesneden
    • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 tomaat, ontpit en in stukjes
    • 1/2 bosje verse basilicum, fijngesneden
    • 1 rode ui, fijngesneden (eventueel)
    • 3 theelepels balsamico

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. De grill voorverwarmen.
    2. Het brood in sneetjes van ong. 2 cm snijden en aan 1 kant met olijfolie insmeren. Met de oliekant naar boven goudbruin roosteren, uit de grill halen en laten afkoelen.
    3. In een middelgrote kom geroosterde paprika, knoflook, tomaat, basilicum en ui mengen. Het mengsel gelijkmatig over de sneetjes verdelen en balsamico erover sprenkelen. Direct serveren.

    Video

    Bekijk ook onze video van een recept voor klassieke bruschetta, met tomaten en basilicum. Klik hier voor de video!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren