Nepalees roerei

    Nepalees roerei

    4keer bewaard
    15min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Roerei naar Nepalees recept: gebakken rode ui, exotische kruiden en verse koriander gecombineerd met luchtig geroerd ei. Geserveerd op geroosterd brood heeft u een origineel alternatief voor een warm ontbijt.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 2 tl ghee (geklaarde boter)
    • 2 kleine rode uien, in dunne plakjes
    • 1/2 theelepel gemalen koriander
    • 1/2 tl gemalen komijn
    • 1 mespuntje gemalen cayennepeper
    • 1 eetlepel currypasta
    • 30 gr boter
    • 6 eieren, licht opgeklopt
    • 3 eetlepels verse koriander, fijngesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een koekenpan op middelhoog vuur de ghee verhitten en daarin ui, koriander, komijn en cayennepeper bakken tot de ui zacht is. Currypasta erdoor roeren en apart zetten.
    2. In een aparte koekenpan boter op een matig laag vuur verhitten. Ei erbij schenken en roeren tot de eieren stevig zijn. Uienmix erdoor roeren, garneren met verse koriander en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren