Calzone vulling

    Calzone vulling

    1keer bewaard
    10min


    11 personen hebben dit gemaakt

    Voor de calzone kunt u uw favoriete recept voor pizzabodem gebruiken en daar de prosciutto met ricotta, Parmezaanse kaas en pecorino mee vullen. Een heerlijk vullende calzone.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 680 gr ricotta
    • 3 plakjes prosciutto, in stukjes
    • 3 eetlepels pecorino, geraspt
    • 3 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
    • 2 eieren
    • 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een grote kom ricotta, prosciutto, pecorino, Parmezaanse kaas, eieren, peterselie, knoflook, zout en peper mengen en daarmee de calzones vullen.

    NB

    Calzones zijn een goed alternatief voor een gewone pizza, en snel te maken voor een doordeweekse maaltijd. Rol het pizzadeeg uit in ronde eenpersoons porties, vul met de calzone vulling en vouw het deeg dubbel en druk de randjes goed aan. Bak in een voorverwarmde oven op 230 C / gasovenstand 8 in ongeveer 10 minuten lichtbruin.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren