Granola met pinda en honing

    (132)
    1 uur 15 minuten

    Deze zoete, krokante, zelfgemaakte muesli bestaat uit havermoutvlokken, pinda's, tarwekiemen, honing, basterdsuiker en vanille. Het wordt in de oven afgebakken en is heel eenvoudig te bereiden. Gebruik de noten die u zelf lekker vindt.


    130 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 250 gr havermoutvlokken
    • 75 gr pinda's, gehakt
    • 4 eetlepels tarwekiemen
    • 5 eetlepels honing
    • 5 el bruine basterdsuiker
    • 4 el plantaardige olie
    • 2 eetlepels warm water
    • 1/2 tl zout
    • 1 tl vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. De oven voorverwarmen op 120°C/gasstand 1/2. Een bakplaat licht invetten.
    2. In een grote kom havermout, pinda's en tarwekiemen vermengen.
    3. In een aparte kom honing, basterdsuiker, plantaardige olie, water, zout en vanille vermengen. Goed roeren en vervolgens door het havermoutmengsel roeren. Over de ingevette bakplaat verdelen.
    4. 1 uur bakken. Elke 15 minuten even doorroeren. Uit de oven halen en laten afkoelen alvorens te serveren.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (132)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties