Granola met pinda en honing

    Granola met pinda en honing

    3keer bewaard
    1uur15min


    130 personen hebben dit gemaakt

    Deze zoete, krokante, zelfgemaakte muesli bestaat uit havermoutvlokken, pinda's, tarwekiemen, honing, basterdsuiker en vanille. Het wordt in de oven afgebakken en is heel eenvoudig te bereiden. Gebruik de noten die u zelf lekker vindt.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 250 gr havermoutvlokken
    • 75 gr pinda's, gehakt
    • 4 eetlepels tarwekiemen
    • 5 eetlepels honing
    • 5 el bruine basterdsuiker
    • 4 el plantaardige olie
    • 2 eetlepels warm water
    • 1/2 tl zout
    • 1 tl vanille-extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur15min 

    1. De oven voorverwarmen op 120°C/gasstand 1/2. Een bakplaat licht invetten.
    2. In een grote kom havermout, pinda's en tarwekiemen vermengen.
    3. In een aparte kom honing, basterdsuiker, plantaardige olie, water, zout en vanille vermengen. Goed roeren en vervolgens door het havermoutmengsel roeren. Over de ingevette bakplaat verdelen.
    4. 1 uur bakken. Elke 15 minuten even doorroeren. Uit de oven halen en laten afkoelen alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren