Vermicellipasta met kip, pesto en amandelen

    Vermicellipasta met kip, pesto en amandelen

    10keer bewaard
    25min


    42 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een makkelijk gerecht voor door de week, helemaal als je er overgebleven restjes kip voor gebruikt. Heerlijk!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 275 gr vermicellipasta
    • 2 fijngesneden teentjes knoflook
    • 2 el olijfolie
    • 2 kipfilets, gekookt en in stukjes gesneden
    • 225 gr pesto
    • 25 gr geroosterde amandelschijfjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de vermicelli in kokend water al dente en giet het af.
    2. Doe de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de knoflook aan. Voeg hieraan de stukjes kip, gekookte pasta en pesto toe en roer goed.
    3. Strooi er tot slot wat geroosterde amandelschijfjes over.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren