Vermicellipasta met kip, pesto en amandelen
1 / 1 Foto van:  rae
Blader

Vermicellipasta met kip, pesto en amandelen

Dit is een makkelijk gerecht voor door de week, helemaal als je er overgebleven restjes kip voor gebruikt. Heerlijk!

Laura Branson

Ingrediënten

Porties: 6 

  • 275 gr vermicellipasta
  • 2 fijngesneden teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 2 kipfilets, gekookt en in stukjes gesneden
  • 225 gr pesto
  • 25 gr geroosterde amandelschijfjes

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

  1. Kook de vermicelli in kokend water al dente en giet het af.
  2. Doe de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de knoflook aan. Voeg hieraan de stukjes kip, gekookte pasta en pesto toe en roer goed.
  3. Strooi er tot slot wat geroosterde amandelschijfjes over.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties