Vermicellipasta met kip, pesto en amandelen

    (43)

    Dit is een makkelijk gerecht voor door de week, helemaal als je er overgebleven restjes kip voor gebruikt. Heerlijk!


    42 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 275 gr vermicellipasta
    • 2 fijngesneden teentjes knoflook
    • 2 el olijfolie
    • 2 kipfilets, gekookt en in stukjes gesneden
    • 225 gr pesto
    • 25 gr geroosterde amandelschijfjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de vermicelli in kokend water al dente en giet het af.
    2. Doe de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de knoflook aan. Voeg hieraan de stukjes kip, gekookte pasta en pesto toe en roer goed.
    3. Strooi er tot slot wat geroosterde amandelschijfjes over.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (43)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 12 collecties