Walnootijs met kaneel

    Walnootijs met kaneel

    4keer bewaard
    1uur20min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Kaneel versterkt de smaak van walnoot in dit goddelijke ijs. Gebruik voor dit recept een ijsmachine van 4 liter. Succes verzekerd!

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1,5 liter extra dikke room (vetgehalte 50%)
    • 500 ml melk
    • 400 gr basterdsuiker
    • 325 gr walnoot, gehakt
    • 1 el vanille-extract
    • 1 tl kaneelpoeder
    • 1/2 tl zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 35min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 30min in de koelkast  ›  Klaar in:1uur20min 

    1. In een grote kom room, melk, suiker, walnoot, vanille, kaneel en zout vermengen. Afdekken en 30 minuten in de koelkast zetten. Schenk het mengsel in de ijsmachine en invriezen volgens de gebruiksaanwijzing.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren